Läromedel

Klicka på fliken "Läromedel" för en mer utförlig text)

Mitt främsta engagemang på läromedelsfronten är mina läroböcker om geografi för grundskolan, utgivna genomm Tukan förlag.

Därefter kommer min site "Grundskoleboken" som varit aktiv sedan 2010, en wiki där lärare själva kan skapa sina egna läroböcker. Annars har jag främst skrivit bokmaterial som wikiböcker anpassade för gymnasieskolan.

Grundskoleboken finns även på Facebook:

>> Grundskoleboken
Facebook

Publiceringar

Jag har blivit publicerad i olika antologier

  • Som en tjej - antologin (2014) - är en antologi som visar tjejers situation. Jag har med novellen "Hon hoppar som en tjej".
  • SteampunkSagor (2015) - steampunk är science fiction på 1800-talet, ett udda koncept. Jag har med novellen "Änkans luftskepp" i antologin.
  • På denna grund (2016) - är en antologi där samtliga noveller utspelar sig i samma spökhus. Jag har med novellen "Herr Kula" i den.

Till skillnad från andra noveller ingår dessa i olika förlags böcker, så vill du läsa dem får du köpa böckerna. "SteampunkSagor" finns dessutom som ljudbok.

Novellen "Hon hoppar som en tjej" ur antologin "Som en tjej" valde Mörkerdottirs förlag att inte betala för, alls. Därför har jag lagt ut den själv på Grundskolebokens wiki, tillsammans med olika läsförståelseövningar för högstadiets svenskundervisning. Så kommer den till någon nytta;

>> Läs novellen